Denizli Haber - Açılış Töreninde konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Tavas Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık; ”Göz bebeğimiz Tavasımızda Cumhur İttifakı seçim büromuzun açılışına hoş geldiniz.

Tavas Cumhur İtti̇faki Seçi̇m Koordi̇nasyon Merkezi̇ Büyük Bi̇r Coşkuyla Açildi (3)

Öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinde Tavas’ımızda Cumhur İttifakı’nı temsil etme görevini ikinci kez şahsıma tevdi edilmesinin onuru, gururu ve heyecanı içerisinde olduğumu belirtmek isterim.

Tavas Cumhur İtti̇faki Seçi̇m Koordi̇nasyon Merkezi̇ Büyük Bi̇r Coşkuyla Açildi (7)

Bu görevi tekrar almama vesile olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Zeybekci’ye, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl ve İlçe Başkanlarımıza, yönetimlerimize, geçirdiğimiz 5 yılda yüzümüzün akıyla çıkmamıza emeği geçen ekip arkadaşlarımıza ve özellikle siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ederim.

Tavas Cumhur İtti̇faki Seçi̇m Koordi̇nasyon Merkezi̇ Büyük Bi̇r Coşkuyla Açildi (1)

Değerli Hemşehrilerim 2019 Yerel Seçimleri ile geldiğimiz günden bugüne kadar, beyannamemizde yer alan projelerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Tavas Cumhur İtti̇faki Seçi̇m Koordi̇nasyon Merkezi̇ Büyük Bi̇r Coşkuyla Açildi (2)

Bunun yanında beni en mutlu eden  İlçemizde açılmasını sağladığımız Ticari Yatırımlarda çalışan hemşehrilerimi görmek. İnşallah sizlerin desteğiyle tekrardan göreve geldiğimizde Türkiye Yüzyılı Şehirleri için gerçek ve üretken belediyecilik anlayışımızla yeni projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Tavas Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık açılışta katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerini iletti.

Türüne nadir rastlanıyor! Denizli’de yaralı halde bulundu Türüne nadir rastlanıyor! Denizli’de yaralı halde bulundu

Tavas Cumhur İtti̇faki Seçi̇m Koordi̇nasyon Merkezi̇ Büyük Bi̇r Coşkuyla Açildi (4)Tavas Cumhur İtti̇faki Seçi̇m Koordi̇nasyon Merkezi̇ Büyük Bi̇r Coşkuyla Açildi (5)Tavas Cumhur İtti̇faki Seçi̇m Koordi̇nasyon Merkezi̇ Büyük Bi̇r Coşkuyla Açildi (6)

Editör: Tahir Aygün