Denizli Haber - Başkan İnamlık, "Deniz Tekstil, İlçemize kazandırdığım en büyük yatırımlardan biri. Belediyemizin çabasıyla hayata geçirdiğimiz bu işletme, hem istihdam hem de ekonomik büyüme açısından kritik bir rol üstleniyor.

Tavas Üreterek Büyüyor (3)

CHP’nin çöken balkonundan düşüp ölen ilçe başkan yardımcısı toprağa verildi CHP’nin çöken balkonundan düşüp ölen ilçe başkan yardımcısı toprağa verildi

İlçemizin gelişmesi, kalkınması ve vatandaşlarımızın refah seviyesinin yükselmesi adına hemşehrilerimizden aldığımız destekle hizmetlerimiz artarak devam edecek. Yeni dönemde vatandaşlarımız için yeni iş olanaklarını sağlayan projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Tavasımızı her alanda ileriye taşımak, yaptığımız hizmetlerle birlikte hemşehrilerimizin yüzlerini güldürüp hayır dualarını almak bizim için çok değerli ” dedi.

Tavas Üreterek Büyüyor (2)

Ziyaret sırasında işletme çalışanlarıyla bir araya gelerek teşekkürlerini ileten Başkan İnamlık, "Emek veren herkese minnettarız. Bu heyecanla Tavas'ı daha da ileriye taşımak için sizlerin destekleri ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkanlar, Deniz Tekstil işletmesinin çalışanlarına emekleri ve katkıları için teşekkür ettiler.

Tavas Üreterek Büyüyor (1)Tavas Üreterek Büyüyor (5)

Editör: Tahir Aygün