Denizli Haber - Tavas’ta 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen program, çelenk sunma töreniyle başladı. Törenin ardından Tavas Belediyesi tarafından yemek programı düzenlendi. Programa Tavas Kaymakamı İsmail Demir, kurum müdürleri ve ilçede görev yapan mahalle muhtarları katıldı.

MUHTARLARLA DAYANIŞMA MESAJI
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, muhtarlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mahallelerin ihtiyaçlarını yakından takip eden, vatandaşların taleplerini ilgili kurumlara ileten ve ilçenin gelişimine katkı sağlayan muhtarların önemine dikkat çekti.
Başkan Tatık, Tavas’a daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla tüm kurumlar ve muhtarlarla dayanışma içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

BAŞKAN TATIK’TAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR
19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, mahallelerinde özveriyle görev yapan tüm muhtarlara emekleri ve hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.






