Denizli Haber- TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yazılı açıklama yaptı. Tüm Denizlilere haritayı kırmızıya boyadıkları için teşekkür eden Karaca, elde edilen zaferin Denizli'nin geleceğine sahip çıkan, gençlerin, kadınların, çiftçilerin ve tüm emekçilerin sesi olduğunu söyledi. Karaca, Denizli'nin tüm renkleri; Denizli Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçesiyle birlikte, 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihi zaferine şahitlik etti. Gururumuz, şehrimizin dört bir yanında yankılanan umut dolu seslerle daha da güçleniyor” dedi.

BİRLİK, EŞİTLİK VE ADALET ARAYIŞININ GÜÇLÜ BİR İFADESİ

“Bu zafer hepimizin zaferidir” diyen Karaca, “Coşkumuzu, gururumuzu ve umudumuzu bir araya getiren bu an, bu büyük başarı, halkımızın bilgece kararıyla gerçekleşti, geleceğe dair beklentilerimizi yeniden şekillendirdi. Bugün de Denizli'nin yüreği, 31 Mart'ın ışığında umutla çarpmaya devam ediyor. Bu zafer, geleceğimize yön verecek, toplumsal barışı ve kalkınmayı önceleyen bir yönetim anlayışının işareti olarak öne çıkıyor. CHP'nin elde ettiği bu kazanım; halkın sesine kulak vermenin, samimiyetin ve dayanışmanın bir sonucudur. Bu zafer, gerçek anlamda birliğin, beraberliğin ve halkın gücünün temsilidir.  Bu zafer, halkımızın bilgelik dolu kararının ve demokrasiye olan inancının bir göstergesidir. Bu tarihi zafer, Denizli'nin her köşesinde birlik, eşitlik ve adalet arayışının güçlü bir ifadesidir.  Sadece kazanmış bir partinin zaferi değil, demokrasinin, katılımcılığın ve toplumsal dayanışmanın da zaferidir” diye konuştu.

CHP’li Arpacı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun CHP’li Arpacı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

DENİZLİ İÇİN EL ELE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Elde edilen başarının sadece bugünü değil geleceği de şekillendireceğini ifade eden Karaca, “Bu zafer, her birimize düşen görevin bitmediğini; demokrasiyi, eşitliği ve adaleti her gün yeniden savunmanın, korumanın ve bu değerler uğruna çalışmanın önemini hatırlatıyor. Bu zaferle birlikte, kucaklayıcı bir yönetim anlayışını benimseyerek, Denizli'mizi daha adil ve yaşanabilir bir kent yapma sözümüzü yineliyoruz.  Hedefimiz, herkesin sesinin duyulduğu, herkesin hak ettiği hizmeti aldığı, kimsenin geride bırakılmadığı bir Denizli yaratmak. Denizli'nin güçlü yarınlarına doğru ilerlerken, bu zaferin verdiği coşku, gurur ve umudu kalbimizde taşıyarak, Denizli için el ele çalışmaya devam edeceğiz. Adalete, demokrasiye, sosyal belediyeciliğe susamış tüm hemşehrilerimize Denizli’yi kırmızıya boyadıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Tahir Aygün