Birden Fazla Maaş Uygulamasına Son Birden Fazla Maaş Uygulamasına Son

Denizli Haber - Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği (DİMSİAD) yönetim kurulu başkanı sayın Halil İbrahim Çerçi’de Antalya Yapı Malzemeleri Sanayici ve İş insanları Derneği (ANTSİAD) düzenlemiş olduğu mayıs ayı genişletilmiş olağan toplantısına katıldı.

Ti̇mfed İnşaat Sektörünün Sorunlarinin Sözcüsü Olmaya Devam Edi̇yor (3)

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanı Ali Bahar, çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve (ANTSİAD) üyelerinin katıldığı toplantı.

Ti̇mfed İnşaat Sektörünün Sorunlarinin Sözcüsü Olmaya Devam Edi̇yor (2)

Antalya Yapı Malzemeleri Sanayici ve İş insanları Derneği (ANTSİAD) başkanı İlhan Kurtar’ın konuşması ile başlayan toplantı, devamında STK başkanları, TİMFED başkanı Kemal Yıldırım ve ATSO başkanı Ali Bahar’ın konuşmaları ile son buldu.

Ti̇mfed İnşaat Sektörünün Sorunlarinin Sözcüsü Olmaya Devam Edi̇yor (4)

Toplantıda sektörün genel sıkıntı, sorun ve alınacak önlemleri ile ilgili konuların gündeme taşınması gerektiğinin önemle altı çizildi.

Toplantı ANTSİAD başkanı İlhan Kurtar’ın yeni üyelere ve STK başkanlarına plaket vermesi ile son buldu.

Ti̇mfed İnşaat Sektörünün Sorunlarinin Sözcüsü Olmaya Devam Edi̇yor (6)Ti̇mfed İnşaat Sektörünün Sorunlarinin Sözcüsü Olmaya Devam Edi̇yor (5)Ti̇mfed İnşaat Sektörünün Sorunlarinin Sözcüsü Olmaya Devam Edi̇yor (8)Ti̇mfed İnşaat Sektörünün Sorunlarinin Sözcüsü Olmaya Devam Edi̇yor (7)Ti̇mfed İnşaat Sektörünün Sorunlarinin Sözcüsü Olmaya Devam Edi̇yor (1)Ti̇mfed İnşaat Sektörünün Sorunlarinin Sözcüsü Olmaya Devam Edi̇yor (9)

Editör: Tahir Aygün