Denizli Haber -  AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yusuf Garip’i teşkilat binasında ziyaret etti. Ziyarette MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

 

“CUMHUR İTTİFAKI MEDENİYETİMİZİN TAŞIYICISIDIR”

“Denizli, siyasetin, hizmetin ve yatırımın en iyisine layık. Bunu birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Sayın Yusuf Garip’e, değerli ülküdaşlarımıza, nezaketleri ve ev sahiplikleri için çok teşekkür ediyorum. Çocukluk ve gençlik çağlarımızdan bugüne içimizde sönmeyen kutlu bir davanın ateşi var. İçimizdeki bu dava ateşi ülkü ocaklarında yandı. Vatan, bayrak, devlet ve millet aşkımızı buralarda yeşertip büyüttük. Gayemiz bu mübarek topraklara hizmet etmek, ecdadımızın emanetini el üstünde tutmak, bayrağımızı şanla şerefle dalgalandırmak ve güçlü yarınlara başarıyla memleketimizi taşımaktır. Cumhur İttifakı memleketimizin itici gücüdür. Medeniyetimizin taşıyıcısı konumundadır. Milletimizin sarsılmaz iradesini koruyup yaşatacak basiret sadece Cumhur İttifakında mevcuttur. Ecdadımızın bizlere bıraktığı miraslar, Cumhur İttifakının varlığıyla hayat bulmaya devam edecektir. Cumhur İttifakı olarak gönül ve güç birliği içinde memleketimize güzel hizmetler yapıyor, önemli eserler kazandırıyoruz. Türkiye’nin gücünü dünyaya yansıtıyoruz. Toplumun tüm kesimlerine yönelik önemli düzenlemelere hep birlikte imza atıyoruz. Memurlarımıza verdiğimiz sözleri, emeklimize ve işçimize vaat ettiğimiz hususları sırasıyla hayata geçirdik. Esnafımıza sağladığımız destekler, zorda darda olan vatandaşlarımıza uzattığımız devlet eli birliğimizle ve beraberliğimizle daha da güç buldu. Birlikte daha başaracak çok işimiz var. EYT meselesini yine biz çözeceğiz. Sözleşmeli memurların kadroya geçme sürecini yine bizler tamamlayacağız. Yatırım, üretim ve istihdamın önünü açmaya da devam edeceğiz. Cumhur İttifakının aşamayacağı engel, çözemeyeceği mesele yoktur” dedi.

 

“ADAYIMIZ BELLİ KARARIMIZ NET”

Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin, ihracatta, istihdamda, üretimde, kalkınmada, büyümede, siyasi, diplomatik ve toplumsal huzur alanlarında gücüne güç katmaya devam ettiklerini belirten MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, “Denizli’mizin, Cumhur İttifakımızın değerli Milletvekili Şahin Tin beyefendinin ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Hep birlikte kentimize, ülkemize hizmet etmek için gönül birliği ile el ele çalışmaya devam ediyoruz. Sayın Vekilimizin Denizli’mize yönelik yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı da kendilerini kutluyorum. Cumhur İttifakı olarak 2023 hedeflerimiz doğrultusunda, güçlü Türkiye yolunda, milletimize hizmet etmek için durmaksızın çalışıyoruz. Yönetim hayatımızda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle gerçekleşen kalıcı ve köklü reform Türkiye’mizin önünü açmış, hamdolsun gücüne güç katmıştır. Türkiye’ye tuzak kuranlar 2023’te alt edilecektir. Türkiye’yi zillete düşürmek isteyenler yenilecektir. Emperyalizmin kalleş ve kanlı fermanına ümit bağlayanlar kenara itilecektir. Adayımız bellidir, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Başaracağız, Cumhuriyet’in yüzüncü yıl dönümünü cumhurun zaferiyle taçlandıracağız. Çok çalışacağız, hiçbir bahaneye sığınmadan geceyi gündüze katacağız” dedi.

MHP İl Başkanı Yusuf Garip, Denizli Milletvekili Şahin Tin’e ziyaret anısı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin birlikte yer aldığı fotoğrafı hediye etti.

Editör: Tahir Aygün