Denizli Haber - Etkinlik, hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli etkinlikler ve yarışmalarla dolu dolu geçti. Aileler, birbirleriyle yarışarak bol kahkahalı anlar yaşadı. Piknik boyunca misafirlere çeşitli ikramlar da yapıldı, herkes keyifli bir şekilde doyasıya yemek yiyip içti.

Tosunoğlu Tekstil Ailesi Eğlenceli Piknikte Buluştu (1)

Etkinlikte düzenlenen yarışmalarda kazanan çalışanlara ise özel hediye çekleri verildi. Bu sayede hem eğlenmenin hem de ödüllendirilmenin tadını çıkaran Tosunoğlu Tekstil çalışanları, birbirleriyle yeni dostluklar kurdu ve eski dostluklarını güçlendirdi.

Tosunoğlu Tekstil Ailesi Eğlenceli Piknikte Buluştu (2)

Tosunoğlu Tekstil ailesi sadece eğlenceye odaklanmadı. Doğayı ve çevreyi korumayı da ihmal etmedi. Piknik sonrasında geride bıraktıkları hiçbir iz ve çöp olmadan, doğayı temiz tutmanın önemine vurgu yaptılar. Bu sayede sadece bir piknik yapmakla kalmayıp, doğayı da koruyarak gelecek nesillere örnek olmak amaçlandı

Tosunoğlu Tekstil Ailesi Eğlenceli Piknikte Buluştu (3)Tosunoğlu Tekstil Ailesi Eğlenceli Piknikte Buluştu (4)Tosunoğlu Tekstil Ailesi Eğlenceli Piknikte Buluştu (5)Tosunoğlu Tekstil Ailesi Eğlenceli Piknikte Buluştu (6)Tosunoğlu Tekstil Ailesi Eğlenceli Piknikte Buluştu (7)Tosunoğlu Tekstil Ailesi Eğlenceli Piknikte Buluştu (8)

Editör: Tahir Aygün