Denizli Haber - Türkiye, merkezi Kahramanmaraş olan ve pek çok şehri etkileyen büyük depremle sarsıldı. Denizli İyi Parti il Başkanlığı da kışın ortasında yardım bekleyen depremzedelere yardım için hareke geçti. Başkan Tunçtürk İyi parti İl başkanlığından yaptığı açıklamada depremde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diledi ve Deprem bölgesine gönderilmek üzere yardım kampanyası başlattıklarını ifade etti.

İyi Parti Denizli İl Başkanı Özer Tunçtürk’ün yardım kampanyası ile alakalı yaptığı açıklama şöyle:

“Kıymetli hemşehrilerim, bugün sabah saatlerinde 04.17’de merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan bir deprem yaşadık. Bu depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ayrıca ülkemize çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Takdir edersiniz ki bu depremden sonra bölgede çok acil ihtiyaçlar gündeme geldi. Biz de bu acil ihtiyaçların en azından bazılarını karşılayabilmek için bir hazırlık yapmak durumunda olduk. Bu noktada İYİ Parti il binamızda ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir kampanya başlattık.

Bu kampanya içerisinde gelecek malzemeleri il binamızın alt katında bulunan toplantı salonunda toplamaya başladık. Getiren vatandaşlarımız var. Sizlerden ricam kullanılmış eski malzemeleri değil, temiz yeni malzemeleri eğer varsa yardım koymak isteyen vatandaşlarımızın getirmesini temenni ediyorum. Bütün Denizlili hemşerilerime saygılar sunuyorum.”

İhtiyaç Listesi

Çadır içi soba

Uyku tulumu

Çocuk uyku tulumu

Uzay battaniye

Cep ısıtıcı

Sentetik içlik

Bebek çocuk eldiven

Kışlık bebek çocuk polar battaniye

Polar

Ara katman

Kışlık bot

Çocuk ve yetişkin işçi eldiveni,

Çocuk bezi maması

Çocuklarla ilgili her türlü ihtiyaç

Fener, pil

Çocuk ve yetişkin montu ve botu

İyi Parti kriz koordinasyon Başkanı

Kahraman Kurnaz

0533 592 1862

Koordinasyon ekibi

Koray merki

0533 737 04 05

Onur Ak

0532 425 84 26

Hasan Basri Teğiz

0561 616 70 00

Hakan Demir

0536 281 19 83

Özlem Öztürk

0533 316 08 89

Editör: Tahir Aygün