Denizli Haber - Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, dünkü seçim çalışmalarının son bölümünü motosiklet kulübü başkanları ve üyelerine ayırdı.

Motosiklet Sevdalılarıyla Buluştu

Motosiklet sevdalılarına projelerini anlatan Başkan Adayı Berberoğlu, 31 Mart yerel seçiminde adrenalin tutkunlarından da destek istedi. Kendisinin de motosiklet tutkunu olduğunu, Denizli’deki motosiklet kulüpleriyle yakından tanıştığını belirten İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, “14 Şubat Sevgililer Günü’nde, bugünün son seçim çalışmasını hepimizin ortak sevdası, sevgilisi motosiklet tutkunlarıyla yapmak istedim. Davetimize icabet eden, beni büyük muhabbetle ve ilgiyle karşılayan Denizli’deki motosiklet kulübü başkanları ve üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Bende sizin gibi motosiklet tutkunuyum

Motosikletimle yurt içi ve yurt dışı gezilere de gittim. Çok uzun yollar yaptım. Onun için motosiklet sevdalısının halinden en iyi ben anlarım. Pamukkale İlçemizde her alanda olduğu gibi motosikletçilerimiz ve gençlerimiz için çok önemli ve büyük projeler hazırladım. 31 Mart’ta belediye başkanı seçilirsem ilçemiz büyük motosiklet yarışlarına ev sahipliği yapacak. İlçemizdeki motosiklet sevdalılarının güvenli bir şekilde gelip kullanabilecekleri sürüş pistleri, önemli yarışların yapılabileceği alanların oluşturulmasını kısa sürede sağlayacağım. Halkımızın desteği, bilgili ve tecrübeli ekibimizle bunu biz başaracağız. Pamukkale hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak. Bu güzel sohbet için motosiklet tutkunlarımıza, motosiklet sevdalılarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi

Editör: Tahir Aygün