Denizli Haber - Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, gün içindeki seçim çalışmalarının son bölümünü Pınarkent Anadolu Aleviliği Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanına ve üyelerine ayırdı. Pınarkent Mahallesinde bulunan Cemevini de ziyaret eden Türkay Berberoğlu, projelerini anlattı.

Yerel seçimde destek istedi. Mahallenin sorunlarını Pınarkent Anadolu Aleviliği Dayanışma ve Kültür Derneği üyelerinden de dinleyen Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, “Seçim çalışmaları kapsamında bugün Pınarkent Mahallemizde bulunan Cemevini de ziyaret ettim.

Denizli İYİ Parti'de flaş istifa! Denizli İYİ Parti'de flaş istifa!

Whatsapp Image 2024 02 16 At 17.14.28

41 Projemizden Bahsettik

Cemevlerini bizlere açan ve bizleri samimi ve sımsıcak tavırlarıyla ağırlayan Pınarkent Anadolu Aleviliği Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanına ve üyelerine teşekkür ederiz. Seçim çalışması için gittiğim her mahallede olduğu gibi Pınarkent Mahallesi’nde de, dernek üyelerimiz mahallenin birçok sorunundan bahsettiler ve bizlerin projelerini sordular. Pamukkale için hazırladığım 41 projeden bahsettim. Yaratılanı severiz yaratandan ötürü, her mahallemize eşit hizmet götüreceğiz, her derneğimize de eşit destek vereceğiz. Şuncu, buncu demeyeceğiz. Hepimiz biriz, kardeşiz. Halkımızın desteği, bilgili ve tecrübeli ekibimizle bunu biz başaracağız.

Pamukkale hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak. Bu güzel sohbet için dernek üyelerimize çok teşekkür ederim. Çok gazel ve faydalı bir akşamı hep birlikte yaşadık” dedi.

Editör: Tahir Aygün