Denizli Haber - Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında “Siyasette sorun çözme ve karar verme”, "Şehirlerimizin gelişmesine katkı sunacak politika önerileri üzerine değerlendirmeler" başlıklı oturumlar düzenlendi.

Oturumlar, Milliyetçi hareket Partisi  (MHP)  Genel Başkan Yardımcısı  Prof. Dr. Zühal Topçu'nun ve MHP MYK Üyesi, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü  Doç. Dr. Turan Şahin'in başkanlığında oluşturulan gruplar tarafından gerçekleştirildi.

Whatsapp Image 2024 05 27 At 14.03.43

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın, il başkanlarına yönelik eğitim programı kapsamında, Ülkü Ocakları il başkanlarına “Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP’nin Tarihi Hakkında Notlar” Küreselleşme, Siyasal İletişim ve Liderlik” ve “MHP’nin Adalet, Hukuk, Demokrasi Anlayışı ve Bu Alanda Önemli Katkıları ” hakkında sunumlar yapıldı.

MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığının koordinesinde yapılan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın, il başkanlarına yönelik eğitim programı başladı.

Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ten TBMM'ye Soru Önergesi Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ten TBMM'ye Soru Önergesi

Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında “Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP’nin Tarihi Hakkında Notlar” oturumu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın tarafından gerçekleştirildi.

Bir diğer oturum, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zühal Topçu tarafından yapıldı. Topçu,  “Küreselleşme, Siyasal İletişim ve Liderlik” konuları hakkında konuşma yaptı.

“MHP’nin Adalet, Hukuk, Demokrasi Anlayışı ve Bu Alanda Önemli Katkıları ” oturumu MHP MYK Üyesi, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Doç. Dr. Turan Şahin tarafından düzenlendi.

Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zühal Topçu ve MHP MYK Üyesi, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Sayın Doç. Dr. Turan Şahin başkanlığında oluşturulan gruplar tarafından “Siyasette sorun çözme ve karar verme”, "Şehirlerimizin gelişmesine katkı sunacak politika önerileri üzerine değerlendirmeler" başlıklı oturumlar gerçekleştirildi. 

Editör: Tahir Aygün