Denizli Haber - Ülkü Ocakları Çivril şube Başkanlığınca organize edilen ‘Madde bağımlılığına hayır, spora evet’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuva oynanan final maçı ile tamamlandı. Sekiz takımın katıldığı ve yaklaşık bir ay süren turnuva sonunda Emine Özcan Anadolu Lisesi ile Sağlık teknik Meslek Lisesi final maçında karşı karşıya geldi. Maç sonunda rakibini yenen Emine Özcan Anadolu Lisesi turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Whatsapp Image 2024 05 27 At 14.03.42 (1)

Birden Fazla Maaş Uygulamasına Son Birden Fazla Maaş Uygulamasına Son

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için çeşitli etkinlikler düzenleyen Ülkü Ocakları Çivril Başkanı İbrahim Yılmaz, “Gençlerimiz için sosyal ve kültürel etkinliklere önem veriyoruz. Gençler, kötü alışkanlıklara kendini yalnız hissedince, arkadaş ortamlarındaki kötü alışkanlıklar neticesinde bulaşıyor. Bizler, konuyla ilgili gençlerimize eğitimler veriyor, yanlarında oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz.Sportmenlik çerçevesinde mücadele eden bütün takımlarımızı tebrik ederiz” dedi.

Turnuvanın final maçını Denizli Ülkü Ocakları İl Başkan Vekili Ramazan Kurukoç, Türk Eğitim-Sen (TES)  Çivril Şube  Başkanı Erhan Akgöz , MHP Meclis Üyesi Asım Çetinkaya ve çok sayıda seyirci birlikte izledi.

Editör: Tahir Aygün