Denizli Haber - Denizlispor’un eski Yönetim Kurulu Başkanları’ndan ve hayırsever iş insanı Selami Urhan, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde geçirdiği kalp krizi sonrasında hayata gözlerini yumdu. Denizli Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan Urhan’ın babası olan 73 yaşındaki Urhan’ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Hayırsever kimliği ile de tanınan Selami Urhan için yarın cuma namazına müteakip cenaze töreni düzenlenecek. Pamukkale Üniversitesi Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii Külliyesi’nde kılınacak cenaze namazı sonrası merhum Urhan, Asri Mezarlık;’ta toprağa verilecek.

RUKİYE URHAN ANAOKULU’NU KAZANDIRMIŞTI

Urhan Tekstil’in sahibi olan ve inşaat sektöründe de faaliyetleri olan Urhan, Denizli eğitimi camiasına Merkezefendi Rukiye Urhan Anaokulu’nu kazandırmıştı. Urhan’ın vefatının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden taziye mesajı yayımlandı. Yapılan açıklamada; “Eğitim camiası olarak Hayırseverimiz Selami Urhan’ı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum Selami Urhan’a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Hayırsever Urhan ailesi, yaptıkları bağışlarla, Denizli eğitimine Merkezefendi Rukiye Urhan Anaokulu’nu kazandırmıştı” denildi.

Editör: Tahir Aygün