Denizli Haber - Yatağan Mahallesinde gerçekleşen, vatandaşların yoğun katılımıyla adeta gövde gösterisine dönen Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş’ın seçim mitingine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, partililer ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Yatağan’da Kobaş Coşkusu (10)

“SERİNHİSAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, Serinhisar’ın güçlü geleceği için merkezden kırsal mahallelere kadar  her alanda projeleri hazırladıklarını ve büyük beğeniyle karşılandığını söyledi. Kendilerine gelen talepleri de değerlendirerek Serinhisar’da topyekun bir yatırım atağına başlayacaklarını belirten Kobaş, “Dönemimizde Serinhisar hak ettiği hizmeti, yatırımı alacak. Serinhisar’ın kaybettiği yılları yapacağımız çalışmalarla telafi edeceğiz. Hizmet belediyeciliğini Serinhisar’ımızla tanıştıracağız.

Yatağan’da Kobaş Coşkusu (8)

Serinhisarımıza, Yatağanımıza özlediğimiz, ihtiyaç duyduğumuz ne varsa yeniden kazandıracağız. Güzel memleketimizin tamamını bulvarlarından, ara sokaklarına kadar hep birlikte yeniden ihya edeceğiz. Her bir kardeşimizin geleceğe dair umudu bizler olacağız. 31 Mart akşamı Serinhisarımızda fetret devrini birlikte sonlandıracağız” dedi.

Yatağan’da Kobaş Coşkusu (9)

“HİZMET DESTANLARI YAZIYORUZ”

Mitingde konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, Serinhisar'ın hizmet destanlarına tanık olacağı bir döneme girdiğini belirterek, ilk örnek olarak Yatağan bıçakçılık Sanayi sitesine kavuşacaklarını dile getirdi.

Yatağan’da Kobaş Coşkusu (7)

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’da Serinhisar Belediyesi'nde hizmet bayrağını 31 Mart'ta alacaklarını vurguladı.

Tavas Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi Büyük Bir Coşkuyla Açıldı Tavas Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi Büyük Bir Coşkuyla Açıldı

Yatağan’da Kobaş Coşkusu (6)

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Nisan itibariyle Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş’la birlikte Serinhisar’da yatırım destanı yazacaklarını söyledi. “Serinhisar’ın kararı belli, Cemal Kobaş diyor” diyen Zolan, “Kazanan Yatağan olacak, kazanan Serinhisar olacak” dedi.

Yatağan’da Kobaş Coşkusu (5)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ise konuşmasında, "Denizli'de ne gördüyseniz biz yaptık. Bizim yaptıklarımızı onlar hayal bile edemezken, şimdi vaat yağmuru var. Biz gerçekleri ve yapacaklarımızı söyleriz" şeklinde konuştu.

Yatağan’da Kobaş Coşkusu (4)Yatağan’da Kobaş Coşkusu (3)Yatağan’da Kobaş Coşkusu (2)

Editör: Tahir Aygün