Denizli Haber - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 3’üncü sezonunu geride bırakan ve gelecek sezon iddialı bir kadroyla ligde mücadele etmeye hazırlanan Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Koç Zafer Aktaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Veli Deveciler, Asbaşkanlar Gökhan Gökşin, Veli Tefenlili ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Yılmaz, Osman Uğurlu, Kenan Özsoy, Levent Çaputcu ve Ozan Katrancı katıldı.

Whatsapp Image 2024 05 08 At 11.15.37

Deveciler “Play-Off’u Zorlayan Birtakım Oluşturacağız” Deveciler “Play-Off’u Zorlayan Birtakım Oluşturacağız”

“YILLARDA YENİ HEDEFLERE HEP BERABER YÜRÜYECEĞİZ”

Denizli’yi çok sevdiğini ve 3.5 yıl çok güzel bir birlikteliğe imza attıklarını söyleyen Koç Zafer Aktaş, “Geçtiğimiz süreçte çok güzel işler başardığımızı düşünüyorum. Herkesin çok fazla emeği var. Önümüzdeki süreçte yaptığımız işlerin devamını sağlamak ve hatta bunu da aşıp daha büyük hedeflere yürümek adına fikir birliği yaptık. Birbirimize canı gönülden bağlıyız. Bu noktada bana tüm imkanları sağlayan başkanlarıma ve yönetimime çok teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda yeni hedeflere hep beraber yürüyeceğiz. Hedefimiz bulunduğumuz noktadan çok iyi noktalara gelmek. Avrupa kupalarında mücadele edebilecek bir takım yaratmak istiyoruz. 3.5 yıldır ne yaptıysak aynı şekilde çalışacağız. Bugüne kadar bana ve ekibimize destek olan Denizli halkına ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hep onlara layık olmaya çalıştık. Umarım bunu başarabilmişizdir. Önümüzdeki 2 yılda aynı düşünceyle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ZAFER AKTAŞ İLE GÖNÜL BAĞLILIĞIMIZI, KONTRATA DÖKTÜK”

“Zafer Aktaş ile gönül bağlılığımızı, kontrata döktük” diyen Yukatel Merkezefendi Belediyesi Başkanı Veli Deveciler, “Yönetim Kurulumuz ve arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki sezon planlamaları dahilinde bizim için en önemli ayrıntılardan ve en değer verdiğimiz hususlardan biri de Zafer Aktaş hocamızdı. Uzun yıllardır gönülden olan bağlılığımızı kontrata döktük. Çok mutlu ve memnunuz. Attığımız imzaların hem şehrimiz hem de kulübümüz için hayırlı ve uğurlu olur. Takımımızın inşası için ve başarıların süreklilik kazanması için hedeflerimiz var. Bu noktada hamlelerimiz olacak. Zafer Aktaş hocamızla birlikte bunları hayata geçireceğiz. Kendisine çok teşekkür ediyorum. 2 yıllık bir kontrat yaptık. Umarım uzun yıllar çok daha başarılı ve heyecanlı, keyifli zamanlar geçireceğiz. Aldığımız kararın Denizli ve Türk basketbol camiası adına hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün