Denizli Haber - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy, Çardak ve Bozkurt ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu, Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını inceledi. Başkan Zolan ziyaretler kapsamında ilk olarak Sarayköy ilçesinin Milli Mücadele’ye katılışının 104. yıldönümü anma etkinliklerine katıldı. Başkan Zolan burada Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve protokol üyeleri ile birlikte 24 Mayıs Milli Mücadele konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye takdiminde bulundu. Başkan Osman Zolan daha sonra eşi Berrin Zolan ile birlikte Çardak ilçesini ziyaret etti. AK Parti Çardak İlçe Teşkilatı’nda Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, AK Parti Çardak İlçe Başkanı Nazif Korkmaz ve partilileriyle bir araya gelen Başkan Zolan, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaptı, pazaryerinde ise hemşehrileriyle kucaklaştı. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan son olarak Bozkurt ilçesini de ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. AK Parti Bozkurt İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Osman Zolan, ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaptı. Bozkurt ilçe merkezinde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen üst yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, İnceler ve Cumalı mahallelerinde hemşehrileri ile buluştu, vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinledi.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçe 616 mahallede gece gündüz demeden gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bugüne kadar el ele, kol kola yürüdük, kentimizin dört bir tarafında hizmet destanları yazdık. Allah’ım bizlere daha güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Derdimiz, sevdamız sizlerin talebini, ihtiyaçlarını karşılamak ve sizlere hizmetkâr olmaktır" dedi. “Bugün dönüp geriye baktığımızda Denizli’miz, nereden nereye geldi” diyen Başkan Zolan, “Çok şükür Denizli’miz çok güzel bir hale geldi. Bizim daha yapacak hayallerimiz ve hedeflerimiz var. İnşallah şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

Editör: Tahir Aygün