Denizli Haber- Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt dökülerek modern bir hale getirilen Irlıganlı yolunda incelemede bulundu. Başkan Zolan’a MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve beraberindekiler eşlik etti. Pamukkale yol ayrımından başlayarak Irlıganlı Mahallesi girişine kadar olan yaklaşık 3,5 km’lik yolda döktükleri sıcak asfaltı inceleyen Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, Irlıganlı Mahallesi’nin uzun zamandan beri arzu ettiği yolun yapımını tamamladıklarını müjdeledi. Uzun yıllar önce yapılan ve dar olan yolun konforunun zamanla bozulduğunu, otoyol çalışmaları sırasında ise ağır tonajlı araç geçişleriyle nedeniyle de güzergahtaki yıpranmanın üst seviyeye çıktığını anlatan Başkan Zolan, “Bu yolumuzu yapma sözünü vermiştik. Çok şükür sözümüzü tuttuk ve yolumuzu sıcak asfaltla en üst standartta yeniledik. Allah'ım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin” dedi.

ÇİFTÇİLERİN ÜRÜN NAKLİYESİ KOLAYLAŞACAK

Büyükşehir ihtiyaç fazlası araçlarını meydanda sergiledi Büyükşehir ihtiyaç fazlası araçlarını meydanda sergiledi

Yolun sadece Irlıganlı Mahallesi için değil buradan ilerideki mahalleler için de büyük önem arz ettiğini kaydeden Başkan Zolan, “Yolumuz çok konforlu ve güzel oldu. Vatandaşlarımızdan araçlarını dikkatli kullanmalarını istiyoruz” diye konuştu. Pamukkale, Irlıganlı ve çevresinin tarım konusunda üreten bir bölge olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, modern bir hale getirilen yolun çiftçilerin ve üreticilerin özellikle ihracata yönelik ürünlerinin nakliyesini de kolaylaştıracağını, bunun yanında güzergahtaki trafik yoğunluğunu da çözmüş olduklarını belirtti. MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın, uzun yıllar önce Irlıganlı Belediye Başkanlığı yapan babası Hasan Yılmaz’ın söz konusu yolun yapımı için de talebi olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Biz de Hasan Yılmaz ağabeyimize ‘tamam’ diyerek söz vermiştik. Bugün o sözü yerine getirmenin de mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

MHP İL BAŞKANI YILMAZ’DAN BAŞKAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR

MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz ise, sıcak asfaltla modern bir hale gelen yol nedeniyle Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “Sadece Cumhur İttifakının paydaşı MHP İl Başkanı olarak değil, bu bölgenin insanı ve burada oturan biri olarak da teşekkür ediyorum. Hakikaten Korucuk ve Irlıganlı arasındaki Pamukkale bağlantı yolu gerek tarım ürünlerinin nakliyesi anlamında, gerekse oluşabilecek kazayı engelleme anlamında çok mühim. Ben hizmet siyaseti yapan Sayın Başkan Zolan’a ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Herkese kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.  

Editör: Tahir Aygün