Denizli Haber - Başkan Zolan, kongre sonucunda partisinin yeni liderini belirlediğini ve bu sürecin hayırlara vesile olmasını diledi. "AK Parti’mizin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diyerek başladığı açıklamasında, partisinin birlik ve beraberlik içinde yoluna devam edeceğine inancını vurguladı.

Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ten TBMM'ye Soru Önergesi Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ten TBMM'ye Soru Önergesi

Açıklamasının devamında, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) listesinde yer alan isimlere özel bir vurgu yaparak, "MKYK listesinde yer alan değerli abim, yol arkadaşım, önceki dönem bakanımız Nihat Zeybekci, çok kıymetli hemşehrimiz yazar Hayati İnanç ve önceki dönem Tavas Belediye Başkanımız Mehmet Karabay'ı tebrik ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Zolan, Denizli için yapılacak çalışmalara da vurgu yaparak, partisinin Denizli'nin gelişimine ve kalkınmasına katkı sağlamak için yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirtti. Yeni dönemde Denizli'nin beklentilerine uygun hizmetler sunacaklarını ifade eden Zolan, partisinin kararlarına tam destek verdiklerini ve Denizli halkının refahı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Editör: Tahir Aygün