Çavuşoğlu, 23 Nisan sevincini çocuklar ile paylaştı Çavuşoğlu, 23 Nisan sevincini çocuklar ile paylaştı

Denizli Haber - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamanın onur, gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yüz yıl önceki azim ve inancını aynı kararlılıkla sürdüren aziz Türk milletinin bugün dünyada adından söz ettirdiğini belirterek, Büyük Önder’in hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin de üzerine çıkmak için canla başla çalıştığını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Bugün, Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın onur ve gururunu yaşayan bizler Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde, bu kutsal mirası daha da ileriye taşımak için birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türk milletinin Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, kendisini yok etmek isteyenlere topyekun cevap vererek bugün dahi mazlum devletlere ilham kaynağı olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, “Bu zorlu süreçte Denizli’miz, ecdadımız Cumhuriyetimizin bânisi, Kurtuluş Savaşımızın Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün yanında sapasağlam durarak bu ülkeyi bölmek isteyenlere geçit vermemiş, şehrimize düşman postalı sokturmamıştır. Bu aziz millet vatanın birliği ve milletin bağımsızlığı için canıyla, kanıyla bir büyük bir zafer kazanmıştır. Yokluk ve yoksunluklara rağmen birlik ve beraberliğinden ödün vermeyen milletimiz Cumhuriyet’imizi bugünlere getirmiştir” dedi.

Başkan Zolan, mesajında şunları kaydetti: “Bizlere düşen, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin emaneti olan vatanımıza ve Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkmak, kanla kazanılmış bu kutsal toprakları yarınlara taşımaktır. Bu vesilelerle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi, ömrünü bu vatana vakfeden kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyorum."

Editör: Tahir Aygün