Denizli Haber - İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezinde Denizli dahil 28 Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı. Dün İstanbul’a gide Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, yeniden aday gösterildi.

Bugün ise Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde yaklaşık iki bin kişilik bir kalabalık tarafından karşılanan Osman Zolan, “Biz insan ayırmadık. Hangi sorun var ise onu çözdük. Tek derdimiz vardı bu şehre hizmet etmek. İnsanlarımızın yüzünü güldürerek Denizli’mizi marka şehir halin getirmek. Hamdolsun el ele verdik ve bu gayemize ulaştık” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Osman Zolan, “Şimdi yeni bir yürüyüş başladık İnşallah Sayın Cumhurbaşkanı’mızın vermiş olduğu kararla yeniden yollara düşeceğiz. Sadece ve sadece Denizli’mize hizmet etmek, Denizli’mizi daha ileriye götürmek için hep beraber güçlü bir şekilde yürüyüşümüzü devam ettireceğiz” açıklamalarında bulundu.

Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan personelin ve vatandaşların elini sıktı, tebrikleri kabul etti. Yağmur altında gerçekleştirdiği konuşmasında, ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda, Beraber Islandık Yağan Yağmurda’ şarkısı söylendi. Denizli’ye hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Zolan, “Türkiye’mizin Yüzüncü Yılında Denizli’miz için çalışmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesinin ötesine götüreceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz Denizli Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz

Konuşması vatandaşlar ve personeller tarafından defalarca ‘En Büyük Başkan Bizim Başkan’ sloganıyla bölünen Zolan, “Sizlere bugüne kadar yaptıklarınız için teşekkür eder, gelecekte yapacaklarımızın daha iyi olacağını temin ederim. Bu yağmurda buraya gelmeniz benim için çok anlamlı, Sizlere geldiğiniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: https://www.genccivrilgazetesi.com/

Editör: Tahir Aygün