AK Partili Şahin Tin Çin temaslarını ve sonuçlarını değerlendirdi! “İpek yolunun anahtarı Türkiye!” AK Partili Şahin Tin Çin temaslarını ve sonuçlarını değerlendirdi! “İpek yolunun anahtarı Türkiye!”

Denizli Haber - Denizli'de bugün saat 6'da başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi toplantısında, 4 ilçe ve bir büyükşehir için belediye başkan adayları belirlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak Ali Rıza Ertemur, Buldan Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Ali Orpak, Çameli Belediye Başkan Adayı olarak İrfan Özcan ve Güney Belediye Başkan Adayı olarak Mahmut Toprakçı isimleri CHP tarafından sunuldu.

Bu adaylar, CHP'nin Denizli'deki yerel seçimlerdeki stratejisini temsil edecek isimler olarak belirlendi. Parti Meclisi toplantısında belirlenen adaylar, Denizli'deki seçmenlere sunularak partinin hedefleri doğrultusunda seçim kampanyasına başlamak üzere görevlendirildi. Bu adaylar, CHP'nin Denizli'deki yerel yönetimlerdeki temsilini güçlendirmek ve partinin politikalarını yerelde hayata geçirmek amacıyla seçmenle buluşacak.

Editör: Tahir Aygün