Denizli haber - AK Parti'nin Türkiye siyaset sahnesindeki önemli bir aktör olduğu ve kuruluşundan bu yana ülkenin refahı, birliği ve huzuru için çalıştığı belirtilen açıklamada, parti içerisindeki değişim ve dönüşümün sembolü olarak yer aldığı vurgulandı. Partinin temel değerlerinin adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu olduğu, bu değerlerin Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir rehber görevi üstlendiği ifade edildi. Partinin, toplumun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören bir yaklaşıma sahip olduğu ve ülkenin her köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirdiği vurgulandı.

Cemal Kobaş, istifa açıklamasında, partisine duyduğu gönül bağı ve inançla ilçe başkanlığı görevini üstlendiğini ifade etti. Görev süresi boyunca ilçenin kalkınması ve refahı için büyük bir çaba harcadıklarını belirten Kobaş, projeler ve hedefler doğrultusunda birçok başarı elde ettiklerini dile getirdi. Ayrıca, desteklerini esirgemeyen AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanı Yücel Güngör ve tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Kobaş, AK Parti'nin hizmet maratonunun bir bayrak yarışı olduğunu ve partisinin misyonunu görev süresi boyunca ilçede taşımaya çalıştıklarını belirtti. İlerleyen dönemde de aynı misyonu taşımaya devam edeceklerini vurguladı.

AK Parti ailesine ve ilçe halkına saygılarıyla seslenen Cemal Kobaş, ilçenin daha da ileriye gitmesi ve gelişmesi için desteklerin sürdürülmesi gerektiğine dikkat çekti. Bu istifa kararıyla birlikte, Serinhisar ilçesinin siyasi arenadaki geleceği konusunda yeni bir dönem başladı.

Editör: Tahir Aygün