24 Ağustos tarihinden bu güne devam eden Fırat Kalkanı Harekâtının sona erdiğini az önce internet sitelerine düşen son dakika haberleriyle öğrendik. Derinden bir Yarabbi Şükür dedim ben şahsen. Sivil zayiatının en eza indirgenmesini dikkate alan silahlı kuvvetlerimiz çok titiz bir operasyon gerçekleştirdi. Sürenin bu yüzden uzaması nedeniyle bazı art niyetli açıklamaların yapıldığına da şahit olmaya başlamıştık. Hatırı sayılır da şehidimiz oldu. Allah şehadet şerbetini içen şehitlerimize rahmet eylesin, geride kalan kederli aileleri başta olmak üzere milletimizin başı sağolsun.

Neyse ki operasyon bitti ve artık işin sokak aralarında detaylı temizlik faaliyetlerine kaldığını öğrendik. Bunu inşallah ÖSO da pek tabi ki yerine getirebilir. Getirsinler de.

Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devlet yetkililerimizin beyanları bu işin daha bitmediğini gösteriyor. Mümbiç ve nihayetinde Rakkaya kadar uzun bir yolumuzun olduğunu anlıyoruz. Devletimizin ve milletimizin bekası için gereken ne ise pek tabi ki yapılacak.  Ne diyelim; Allah kınalı kuzularımıza güç kuvvet versin, yardımcıları olsun.