Denizli Haber - İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu mesajında; “Değerli teşkilat mensuplarımız, Basınımızın değerli temsilcileri,

Bilindiği gibi Pamukkale ilçe teşkilatımızın seçimleri 27 Kasım 2022 Pazar günü saygı ve hoşgörü ile gönüldaşlarımızın iradelerini demokratik bir ortamda sandığa yansıttıkları, sağduyunun hâkim olduğu bir atmosferde gerçekleşti.

Gönüldaşlarımızın teveccühü ile Pamukkale İlçe Başkanlığına seçildim.

Sözlerimin başında Pamukkale İlçe Teşkilatımızda görev alan ve alacak olan tüm yol arkadaşlarımı kutluyor, sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Sizlerin teveccühü ile üstlendiğim bu görevi onurla, gururla ve davamıza duyduğum sarsılmaz inançla yerine getireceğim.

Buradan; partimize emek vermiş, gönül vermiş, gecesini gündüzüne katarak çalışmış herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Üyelerimiz, delegelerimiz, hepiniz davamıza, şehrimize, ilçemize katkıda bulundunuz. Sizlere gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum.

Siyaset zor, uzun bir yolculuk. İyi niyetle ve temiz duygularla bir araya gelmiş bu kadroyla; mücadelemiz,  hedeflerimizi gerçekleştirmek uğruna devam edecek. Sizlerin duaları ve destekleriyle dimdik ayakta duracağız, bununla güçleneceğiz. Biz bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuğun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Sizlerin teveccühüne mazhar olduğum bu tarihi günü bir başlangıç olarak kabul ediyor, bu tarihin unutulmaz bir gün olarak hafızalara kazınmasını ve teşkilatımıza hayırlı hizmet yapmayı nasip etsin diye yüce Allah’a dua ediyorum.

Özellikle şunu ifade etmek isterim ki;  siyasette çalışmalarımızı kapalı kapılar ardında yapmayacağız. Siyaset sahnesinde kimin rol aldığı ile ilgili bir derdim, kaygım yok.  Davamız belli, yolumuz belli, hedefimiz belli. Bizden asla ve asla kendimizin inanmadığı bir söz duymayacaksınız. Asla çift dilli, çift sözlü olmayacağız.  Esen rüzgâra göre yönümüzü değiştirmeyeceğiz.

Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Editör: Tahir Aygün