Denizli haber - Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, Serinhisar’da çocuklara ve gençlere yönelik hazırladığı projeler ilgiyle karşılandı. Kreşler yapacaklarının sözünü veren,  çocuklara, gençlere yönelik spor alanları oluşturacaklarını belirten, sosyal ve kültürel etkinliklerle her daim yanlarında olacaklarını vurgulayan Kobaş, “Güçlü Türkiye’mizin teminatı, ülkemizin yarınları olan çocuklarımız, gençlerimiz için tüm olanaklarımızı seferber edeceğiz” dedi.

Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (1)

Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde ve mahallelerinde adeta mekik dokuyarak, vatandaşlarla kucaklaşmaya, esnaflarla buluşmaya devam ediyor.

Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (13)

Serinhisar ile ilgili açıkladıkları projeleri heyecan yaratan Kobaş, çiftçiyle, üreticiyle de buluşarak tarımsal projeleri ve yapacakları destekleri aktarıyor. Projeleri her kesimden destek gören Kobaş, “1 Nisan sabahı Serinhisar’ımız inşallah hizmet destanı yazacağımız bir güne uyanacak. İlçemizin bekleyen ve ihtiyaç duyulan yatırımlarını bir bir hayata geçireceğiz.

Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (12)

Biz halkımızın hizmetkarı olarak yola çıktık. Serinhisar’ımız için yola çıktık. Gece gündüz demeden esnafımızla, vatandaşlarımızla, çiftçimizle el ele, gönül gönüle verip, ilçemiz için çalışacağız” dedi.

Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (11)

“ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZ”

Halkın teveccühü ile göreve gelmeleri durumunda öncelikleri arasında gençlerin bulunduğunu belirten Kobaş, “Biz Serinhisar’ın refah dolu, mutlu, huzurlu geleceğine talibiz.

Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (10)

Durmayacağız, Serinhisar’ımız için çalışacağız. İlçemizde tüm kademelerde eğitime gereken desteği vereceğiz. Türkiye’mizin teminatı, ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın, gençlerimizin eğitim hayatlarına dokunarak, desteğimizi göstereceğiz.

Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (9)

İlçemizde annelerin üretimden kopmadan,  iş hayatında gönül rahatlığıyla yer alabilmeleri için ihtiyaç duyulan kreşleri yapacak, miniklerimizin eğitim hayatlarının en başından desteğimizi ortaya koyacağız.

Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (8)

Çocuklarımıza, gençlerimize yönelik sosyal, kültürel faaliyetler gerçekleştirerek, hayatlarına dokunacak, öz güvenli, vatan, bayrak, millet sevdalısı nesiller yetişeceğimiz ilçemizde projelerimizi hayata geçireceğiz.

Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (6)

Gençlerimize spor alanları yapacağız. Sağlıklı, zinde ve sporla meşgul olan Serinhisarlı gençlerimizle, geleceğimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.

5 asırlık Çörek Derme geleneği nesilleri bir araya getirdi 5 asırlık Çörek Derme geleneği nesilleri bir araya getirdi

Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (7)

İnanıyorum ki, Serinhisar’ımız sporun her dalında başarıdan başarıya koşacak. Biz gönülden inanıyor, halkımızın desteğiyle emin adımlarla yolumuzda durmaksınız ilerliyoruz” dedi.

Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (5)Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (4)Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (3)Cemal Kobaş’in Seri̇nhi̇sar’da Gençlere Yöneli̇k Projeleri̇ Ses Geti̇ri̇yor (2)

Editör: Tahir Aygün