Denizli Haber - 2023 Genel seçimlerinde İYİ Parti Denizli’den 7.sırada milletvekili adayı olan Nazlı Yaşatürk partisinden istifa etti. İstifasını sosyal medya üzerinden duyuran Yaşatürk, ayrılmasının nedenini şu ifadelerle anlattı:

“TEMEL GÖRÜŞ AYRILIKLARI YAŞIYORUM”

 “Bugün, uzun süredir mensubu olduğum İYİ Parti'den istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. İYİ Parti'de görev aldığım süre boyunca, ülkemiz için daha iyi bir gelecek inşa etme hedefiyle durmaksızın çalıştım. Partinin kuruluş amacı ve ilkeleri, her zaman büyük bir tutkuyla desteklediğim değerlerdi. Ancak, son dönemde partinin politikaları ve yönetim tarzıyla ilgili bazı temel görüş ayrılıkları yaşadığımı belirtmek isterim. Bu farklılıklar, benim için sürdürülemez bir durum haline geldi ve istifa etme kararı almamda etkili oldu” dedi.

6661939B5Eb83

Hangi Bakanlar gitti hangileri geldi Hangi Bakanlar gitti hangileri geldi

Furkan Köse ise, “Dededen siyaset işlemiş damarlarımıza dedem Denizli Gümüşçay Beldesi 2 Dönem belediye başkanlığı yapmış Rahmetli Süleyman Demirel İle dirsek temasında siyaset yapmış Durmuş Köse’dir. Birçoğunuz bilmez ama dededen şunu öğrendik dava satılmaz millet yarı yolda bırakılmaz. Ben de bir nefer olarak İYİ PARTİ saflarında elimden geleni yaptığımı ülkem için mücadele ettiğimi bilirim. Beni bu davaya bağlayan Sayın Akşener’dir.

666193B480A15

Ben Furkan Köse. Yılarca Ülkücü İşçiler Derneğinde görev yapıp onların Ak dediğine kara diyerek İYİ Parti’yi umut görüp Aynı dediğimi savundum şimdi ise ülkemizi bu karanlık geleceğe sürükleyen herkese hakkımı helal etmiyorum. 7 Sene boyunca gecemi gündüzüme katıp ailemden, işimden, geleceğimden ve ne olacak bu ülkenin hali deyip boşvermekten ziyade mücadele edip koşturmaktan hiç vazgeçmedim. Biz kısa çöpüz. Uzun çöpte hakkımız vardır ama gözümüz yoktur” şeklinde konuştu.

Editör: Tahir Aygün