Denizli Haber - DSO Başkanı Kasapoğlu mesajında “ Yardımlaşma, dayanışma, saygı ve sevgi  gibi milletimizin önemli manevi kavramların yoğun olarak yaşandığı, insana mutluluk veren değerlerimizin, duyarlılıklarımızın en üst seviyeye çıktığı, dargınlık, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, hoşgörü, sevgi, saygı, kardeşlik gibi duyguların yoğunlaştığı Ramazan Bayramını, milletçe idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Türkiye’nin dört bir yanından afet bölgesindeki vatandaşlarımıza destek olmak adına, cansiperane şekilde sarf edilen yoğun emek, toplumumuzun dayanışma kültürünün ve birbirine olan düşkünlüğünün en net göstergesidir. Bahse konu vaziyetin, tarihimizde de pek çok örneği vardır. Türk milleti, devletinin kendisine ihtiyaç duyduğu her an, dayanışma içerisinde devletinin yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir.

Bu yıl, Ramazan Bayramını depremlerde yitirdiğimiz canlarımızın ve yıkılan şehirlerimizin hüznüyle karşılıyoruz. Afette hayatını kaybeden vatandaşlarımızı, Ülkemizin bekası için Şehit olan tüm emniyet güçlerimizi bayram vesilesiyle saygıyla anıyor, bu maneviyatı yüksek günde Ruhlarının şad olmasını niyaz ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Denizli Sanayi Odası Üyelerimizin, Denizli’li hemşehrilerimizin ve tüm Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, sevdiklerinizle birlikte  nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu bayramlara erişmenizi diliyoruz.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun...” dedi

Editör: Tahir Aygün