Denizli Haber - Cumhur İttifakı'nın Honaz belediye başkan adayı olarak Ali Semerci'nin açıklanmasının ardından CHP'de mevcut belediye başkanı Yüksel Kepenek ile devam kararı alındı. Honaz'da merakla beklenen isimlerden eski belediye başkanı Turgut Devecioğlu ise kesin aday olduğunu açıkladı. Ak Parti üyesi olan Devecioğlu, Semerci'nin adaylığı sonrasında sosyal medyada yaptığı paylaşımda birlik ve beraberlik vurgusu yapmıştı. Bugünkü paylaşımında ise adaylığına işaret ederek, "İlk günkü heyecanımızla yeniden Honaz..." ifadelerini kullandı.

CHP’li Arpacı “Her 100 liralık bütçe harcamasının 24 lirası borçlanmayla yapılıyor!” CHP’li Arpacı “Her 100 liralık bütçe harcamasının 24 lirası borçlanmayla yapılıyor!”

Pamukkalehaber.com'a konuşan Devecioğlu, kesin aday olduğunu belirterek, "Bazı siyasi partilerle görüşmeler gerçekleştiriyorum. Bir siyasi parti ile de adaylığımız söz konusu olabilir. En kötü bağımsız adaylığım kesin" dedi. Meclis üyelerinin belirlenmesi konusunda çalışmalar yaptıklarını ve önümüzdeki hafta konunun netleşeceğini söyleyen Devecioğlu, "Gelmek isteyen arkadaşlarımız da var" şeklinde konuştu. Devecioğlu, daha önce AK Parti Honaz ilçe başkanlığı görevini yürütürken istifa ederek bağımsız aday olmuş ve seçimleri kazandıktan sonra tekrar AK Parti'ye katılmıştı.

Editör: Tahir Aygün