Denizli Birey Temel Liseleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 3 engelli vatandaşıma tekerli sandalye etti.

Bedensel Engelliler ve Yardıma Muhtaçları Koruma Kalkındırma Derneği Başkanı Nuri Ünal ve Disiplin Kurulu Başkanı Ayşe Yaşar’a sandalyeleri Birey Temel Lisesi Müdürü Resul Tekin teslim etti.

Bugüne kadar birçok sosyal projeye imza atan Birey Temel Lisesi, son olarak tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan 3 vatandaşımızı sevindirdi. Birey Temel Lisesi Müdürü Resul Tekin, derneğin kendilerine ulaşması ile başlayan süreci şöyle anlattı: “Dernek yönetimi okulumuza gelerek bize taleplerini iletti. Yönetim Kurulu’muzun kararları doğrultusunda 3 engelli vatandaşımız için sandalye alımını gerçekleştirerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Dernek Yönetimine teslim ettik. Amacımız, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekmek.  Umarım bizim küçük çapta başlattığımız girişim diğer kurumlara da örnek olur. Engelli vatandaşlarımızın topluma katılmasında bir nebze bizim de katkımız olursa ne mutlu.” dedi.

Dernek Başkanı Nail Ünal da, dernek çatısı altında bulunan ve kendilerine ulaşarak tekerlekli sandalye talebinde bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için kurumları dolaştıklarını söyledi. Ünal, “Birey Temel Lisesi’ne uğradığımızda, bize sıcak yaklaştılar ve 3 adet tekerlekli sandalye hediye edebileceklerini söylediler. Bizde bugün bu sandalyeleri alarak engelli vatandaşlarımıza vererek sevindireceğiz. Birey ailesine teşekkür ediyoruz. “diye konuştu.

Editör: TE Bilişim