Gençlerin ve çocukların hayatlarının her alanında yanlarında olan Kırlangıç Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık kayıtları başladı.

Alanında uzman öğretmen kadrosu ile öğrencilerin başarı ve gelişimini 7/24 çalışma esası ile takip edecek. Ayrıca psikologları ile öğrencilerin motivasyonlarını her daim zinde tutacak olan Kırlangıç Eğitim ve psikolojik danışmanlık hizmete açılıyor.

2-4-6'şar kişilik sınıfları ile eğitim hizmeti verecek olan Kırlangıç'ta kontenjan ve kapasite sınırlı. Denizli'de bir ilki gerçekleştirecek olan eğitim ve öğretim anlayışı ile öğrencileri yeni bir başarı hikayesi bekliyor.

Uzman psikolog ve eğitim koçu ile 7-24 öğrencileri takip edecek, onların ruhen ve zihnen sınava hazırlanmalarını sağlayacak ve velileri bilgilendiren Kırlangıç Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık kaygı ve yarış psikolojisinden uzaklaştıran ev konseptinde sınıflar ve sosyal alanlar ile hizmette sınır tanımıyor.

Kırlangıç eğitim sistemini yeni bir  bakış açısı kazandıran uygulamalarıyla öğrencileri kaygı ve stresten uzak  bir ortamda sınavlara hazırlıyor. Düzenli kitap okuma okula 120 dönümlük çiftlikte yapılacak olan mesleki eğitim doğa ve spor etkinlikleri ile öğrencileri aynı zamanda yeni bir hayat tarzına kavuşturuyor. Öğrencileri sadece sınava değil yaşamın her alanında kendine güvenen bilinçli disiplinli özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştiriyor. Yanı sıra, eğitim ve öğretimin ailede başladığının bilinci ile sadece öğrencilere değil velilere de psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor.

 ‘’Ne kadar çalışırsam çalışayım ama netlerim artmıyor’’ sorununu düzenli kitap okumalarla aşıyor ve öğrencilerin kendilerine güvenlerini arttırmak için destek olan uzaman öğretmen kadrosu ile göreve hazır.

Velilerin çocuklara daha bilinçli destek olabilmeleri için bir yıl boyunca sürecek ve çok sayıda seminerden oluşan sınava hazırlanan veli seminer programı ile sadece öğrencileri değil velileri de sınava hazırlıyor. Öğrenci, okul ve veli üçgeninde oluşabilecek tüm stres ile kaygıları sorumluluğunu bilen öğrenci, bilinçli veli ve deneyimli öğretmenler sertifikalarıyla taçlandırıyor.

Veli öğrenci diyaloğunu arttırıcı ortak katılımlı programlar ile öğrenciler ve velileri birbirlerini daha iyi anlamaları konusunda teşvik ediyor. Eğitim öğretim yılı boyunca alanında uzman kişilerin vereceği konferans ve programlarla başarı odaklı eğitim anlayışına yepyeni bir boyut kazandırıyor.

Kayıtların başlandığı duyurusunda Kırlangıç Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Kurs Merkezi Sınırlı sayıda kontenjan bulunduğunu vurgulayarak erken kayıt avantajını kaçırılmaması uyarısında bulundular.

Editör: TE Bilişim