Merkezefendi’nin Özel Öğrencileri Yıl Sonu Gösterisi Düzenleyecek Merkezefendi’nin Özel Öğrencileri Yıl Sonu Gösterisi Düzenleyecek

Denizli Haber - Süper Lig’in 37’nci haftasında Fenerbahçe Galatasaray’ı deplasmanda Çağlar Söyüncü’nün attığı golle 1-0 mağlup etti ve şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Karşılaşma sonucu eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat’tan tepki çeken bir yorum geldi. Özat maç sonu Galatasaraylılara ithafen, “6 atıyordunuz, 7 atıyordunuz, 8 atıyordunuz. Merkezefendi Basket takımıyla mı oynuyorsunuz? Fenerbahçe bu. Hayırdır ya” ifadelerini kullandı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 3 sezondur mücadele eden ve tüm Avrupa’nın dikkatini çeken Yukatel Merkezefendi Belediyesi üzerinden sarı kırmızılılara laf atan Özat’ın yorumu Denizlilileri kızdırdı.

“ÖZÜR BORCU BULUNMAKTADIR”

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Asbaşkanı Gökhan Gökşin, “Pazar günü oynanan GS-FB maçının ardından bir Youtube kanalında maçın değerlendirmesini yapmak üzere toplanan yorumculardan Ümit Özat adlı şahıs kulübümüzün ismini çok çirkin bir şekilde zikretme cüretini göstermiştir. Belli ki kendisinin basketbol bilgisi hayli kıt birisidir. Kendisine tavsiyem iki dakikasını ayırıp Google’a garip henüz 6 yıllık bir geçmişe sahip olan kulübümüzün neler yaptığını, neler yapmaya çalıştığını araştırıp, öğrenmesi ve yorumlarını ona göre yapmasıdır. Ayrıca malzemecisinden kulüp yöneticisine kadar birçok insanın emeğine de saygı duymasıdır. Kendisinin yaptığı benzetme sebebi ile kulübümüze bir özür borcu bulunmaktadır. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum” diyerek tepki gösterdi.

Editör: Tahir Aygün