Denizli haber - CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, ilçe başkanları ile buluştu. Seçimlerin ardından ilk kez buluşan başkanlar Denizli ve Türkiye genelindeki başarıyı getiren etkenleri konuştu. Partinin ileriye dönük politikaların konuşulduğu toplantıdan CHP iktidarı mesajı çıktı.

AK Parti Milletvekili Nilgün Ök, Hakkındaki İddialara Yanıt Verdi "İtibar Suikastı Yapılıyor" AK Parti Milletvekili Nilgün Ök, Hakkındaki İddialara Yanıt Verdi "İtibar Suikastı Yapılıyor"

İlçe başkanları ile gerçekleştirdiği toplantının ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ali Osman Horzum şu ifadelere yer verdi;

“MİLLETİMİZİ BU ZİHNİYETTEN KURTARMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

“31 Mart yerel seçim zaferimizin ardından ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Zaferi getiren yöntemlerimizi ve sürdürülebilir başarıyı konuştuk. Vatandaşlarımız 31 Mart yerel seçimlerinde önemli bir mesaj verdi. CHP’yi Türkiye’nin birinci partisi yaparak, ‘Size genel iktidarı teslim etmeye hazırız’ dedi. Parti olarak bu mesajı iyi yorumlamamız ve değerlendirmemiz gerekiyor. Rehavete kapılmadan bize verilen emanete gözümüz gibi bakıp, üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerini getirmeliyiz. 22 yıllık AKP zihniyetini bu topraklardan silmemiz gerekiyor. AKP zihniyeti halkımıza açlık, fakirlik ve kötü yönetimden başka bir şey vermedi. Milletimizi bu zihniyetten kurtarmak boynumuzun borcudur.

“CHP İKTİDARI İÇİN ÖRGÜTÜMÜZ HAZIR”

Bu anlamda ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımızla koordineli, farkındalığı yüksek çalışmalar gerçekleştirmemiz gerekiyor. Toplantılar yaparak ne yapacağımızı, nasıl yol yürüyeceğimizi konuşmamız gerekiyor. Seçim analizi yapmamız ve ileriye dönük politikalarımız üzerine fikir alışverişinde bulunmamız adına verimli bir toplantı oldu. CHP iktidarı için örgütümüz hazır”

Editör: Tahir Aygün