Denizli Haber - CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek hakkında son günlerde gündeme gelen istifa iddialarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kamuoyunda, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in belediye meclis üyeleriyle yaşadığı sorunlar nedeniyle partisinden istifa ederek yoluna bağımsız devam edeceği yönünde iddialar yer almıştı. Konuya ilişkin drttv.com’a konuşan CHP Denizli İl Başkanı Horzum, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Karaca’dan Kadın İstihdamı İçin TBMM Hamlesi
Karaca’dan Kadın İstihdamı İçin TBMM Hamlesi
İçeriği Görüntüle

Başkan Horzum açıklamasında, “İstifa mistifa etmiyor. Çıkan haberler asparagas. Herhangi bir sorun da yok zaten” ifadelerini kullanarak, kamuoyunda yer alan söylentilerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Horzum’un bu açıklamalarıyla birlikte, Honaz Belediyesi’nde yaşandığı öne sürülen siyasi kriz iddiaları da şimdilik gündemden düşmüş oldu. Ancak tartışmaların ardından gözler yeniden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e çevrilirken, ilerleyen günlerde Başkan Kepenek’ten konuyla ilgili bir değerlendirme gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.