Denizli Kale İlçesi MHP Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Yeniay Kale’de askere gidecek gençlerin asker eğlencesine katıldı. Gençlerle tek tek selamlaşan Yeniay, gençlere Türk Bayrağı dağıttı ve Hayırlı teskereler diledi.  Vatani görevini yerine getirecek olan askerleri tebrik ederken, "Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi. Askere gidecek gençlere görevlerinde başarı dileyen Yeniay “İnşallah sizler de bu iman gücüyle birlikte şanlı ve şerefli askerler olarak görevinizi tamamlayarak dönersiniz. Ezan, bayrak, vatan toprakları mukaddesatımızdandır. Vatanı korumak önemli bir görevdir hepimiz için. Görevlerini yapmak üzere kardeşlerimizi hep beraber uğurlayacağız. Vatan dediğimiz topraklar sadece Türkiye Cumhuriyeti değildir. Bizim vatan kavramımız çok daha geniştir” şeklinde konuştu.

Yeniay asker ailelerini de tebrik ederek, “Bu mukaddes görevi yapmak üzere evlatlarını cepheye gönderen anne ve babalarımıza hayırlı mübarek olsun. Dualarla gönderiyoruz, inşallah sağ salim ailelerine, evlerine dönerler. Bu organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Askerlerimizi Allah’a emanet ediyoruz” dedi.

Programın sonunda MHP Kale Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Yeniay tarafından kınalı kuzulara Türk Bayrağı hediye etti, hep beraber hatıra fotoğrafı çektirildi.

Editör: TE Bilişim