“Serinhisar’ın geleceğini şekillendiriyoruz” Cemal Kobaş’tan Çiftçi Ve Üreticiye Destek Sözü “Serinhisar’ın geleceğini şekillendiriyoruz” Cemal Kobaş’tan Çiftçi Ve Üreticiye Destek Sözü

Denizli Haber - Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, Serinhisar’ın güçlü geleceği için merkezden kırsal mahallelere kadar  her alanda projeleri hazırladıklarını ve büyük beğeniyle karşılandığını söyledi. Kendilerine gelen talepleri de değerlendirerek Serinhisar’da topyekun bir yatırım atağına başlayacaklarını belirten Kobaş, “Dönemimizde Serinhisar hak ettiği hizmeti, yatırımı alacak. Serinhisar’ın kaybettiği yılları yapacağımız çalışmalarla telafi edeceğiz. Hizmet belediyeciliğini Serinhisar’ımızla tanıştıracağız” dedi.

ULAŞIM VE TAŞIMACILIK SEKTÖRÜNE MÜJDE VERDİ

Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, Serinhisar’a yakışır modern iki tesis planladıklarını belirterek, “Serinhisar ilçemize şehirlerarası yolculuk alanında yakışır bir otogar yapacağız. Modern, işlevsel ve çağdaş bir otogar kazandıracağız. Bu projemiz ile ilçemizin iç ve dış hatlara olan ulaşımını kolaylaştıracak, seyahat deneyimini iyileştirecek ve toplu taşıma altyapısını güçlendireceğiz. Bir diğer yatırımımız ise, taşımacılık sektörüne olacak. İlçemizde önemli meslek gruplarından biri olan taşımacılık sektörüne yönelik olarak hizmet kalitesini artırmak amacıyla, modern ve tüm ihtiyaçlara cevap veren bir tır garajı yapacağız. Yüklerin güvenli bir şekilde depolanması için uygun koşullara sahip bir tır garajı inşa edeceğiz. Bu sektördeki esnafımızın elinden tutacağız” dedi.

Editör: Tahir Aygün