Denizli Haber - 70 yaşındaki Rosallinda Roman Hernandez Meksika’dan çıktığı Anadolu turunda Denizli Pamukkale gezisi sırasında yürümekte zorlanıp ve ağrı çekmesi neticesinde sağlık sigortası tarafından Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’ne yönlendirildi. Yapılan muayene ve istenen radyoloji sonuçlarının ardından Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Özüm Cem Aslan tarafından aşil tendonu rüptürü (yırtığı) ameliyatı edildi.

Dr. Özüm Cem Aslan, ameliyatla ilgili yaptığı açıklamada, "Hastanın aşil tendonu tamamen yırtılmıştı. Ameliyat sırasında yırtık tendonu onardık ve hastaya özel bir alçı taktık. Ameliyat başarılı geçti ve hasta kısa sürede iyileşecek" dedi.

Hastanede 1 gün kalan hasta, taburcu olduktan sonra çok mutlu olduğunu ve Dr. Özüm Cem Aslan ve Cerrahi Hastanesi çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi. Hasta, "Denizli'de çok iyi karşılandım ve çok iyi bir tedavi gördüm. Doktoruma ve hastane çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde, yabancı hastalara yönelik özel hizmetler sunulmakta ve yabancı hastaların konaklama, ulaşım ve tercüme gibi ihtiyaçları da karşılanmaktadır.

Tan Tekstil, PAÜ Hastanelerine İkinci Ambulansını Bağışladı Tan Tekstil, PAÜ Hastanelerine İkinci Ambulansını Bağışladı

Hastane yönetim kurulu başkanı Dr. Murat Çelik  “Yabancı hastaların Türkiye'de sağlık hizmeti almalarına yardımcı olmaktan mutluluk duyduklarını ve her türlü konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını” söyledi.

Editör: Tahir Aygün