Yine terör, yine patlama, yine canlarımızın ölümü, yine kan aktı…

Herkesin üzüldüğünden, artık bitsin dediğinden en ufak bir şüphem yok…

Sonuçları değiştirmeyiz doğru da… Acaba bir dahakine engel olamaz mıyız?

Üzülerek görüyorum hayır! Neden mi?

 

Yine herkes suçsuz, konuşandan başka herkes suçlu ilan ediliyor. Herkes kendisini aklayarak vicdanını rahatlatmak için uğraşıyor. Bunun için yine eski defterler açıldı. Paris’ten sonra şunu demiştin. Brüksel’den sonra böyle demiştin. Havalimanından sonra da böyle diyorsun...  Üşenmemiş birileri son patlamaları, Ölüm ve yaralı sayılarını derlemiş onları paylaşıyor. Tırnak Çakısı katamadığımız yere bomba, kalaşnikof nasıl girdi? İçerde değil, bina dışında olmuş... Eee… O zaman oraya geleceklerini neden bilmiyorlardı. Güvenlik zafiyeti mi, yoksa istihbarat zafiyeti mi var?

 

Herkesin kafasında suçlu belli... Bizim için sorun; bunu gerekçelendirmek! Herkesin derdi bu!

 

Klavyenin arkasında, kameraların önünde konuşmaya gelince onun kaşının üstünde gözü var. Onlar vatan haini. Onlar örümcek kafalı. Onlar Ülkenin gelişmesinin önünde en büyük engel. O bir gitse ülkenin önü açılacak.  Sonra hadi bakalım, sayın milletim kapışın. Bunlara ne de güzel inanıyoruz. Çiftçisinden, mühendisine, doktorundan milletvekiline kadar herkes birbirine laf sokmaya çalışıyor.
 

Allah aşkına neyi anlatıyorsunuz? Neyi tartışıyoruz? Bu konuştuklarınız ölenleri geri getirecek mi? Her şeyden önemlisi bir daha olmamasının önüne geçecek mi? Kocaman bir Hayır!

 

Bu konuda birinci ve en önemli sorumluluk milletin vekillerine düşüyor. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımıza, Bakanlarımızdan milletvekillerimize kadar…

 

Tek çözüm masada oturmak ve anlaşmak. Bu sizin aslında yapmadığınız bir şey de değil. Aynen, ticaret ve şahsi menfaatlerimizde yaptığınız gibi. Fakat, Öyle bir görüntü veriyorsunuz ki bir araya gelmeniz mümkün değil! Ne olur milletimizi boş vaatlerle uğraştırmayın. Çünkü bazı konularda gayet güzel şekilde anlaşıyorsunuz.

 

İs ortaklıklarınıza bakıyorum. İşler yolunda, hiç bir anlaşmazlık yok. Orada AK partilisi, CHP’lisi, MHP’lisi hatta HDP’lisi var. Ortadaki kazancınızı çok güzel paylaşıyorsunuz... Olması gereken de budur... Bunu sonuna kadar desteklerim...

 

Maaşlarınız konusunda bir araya geliyor, anlaşıyorsunuz. İhalelerde ortak işler alıyorsunuz.  Aynı masada oturuyorsunuz. İş konusunda ortakların partileri hiç önemli değil!

Bari, Ölümlerden sonra biraraya gelin. Oturun masaya ve neyi eksik yaptık? Çözüm için neleri yapacağız? Tartışın… Sonunda mutabakat halinde milletin önüne çıkın ve çözüm önerilerinizi söyleyin. Aynı maaşlarınızda olduğu gibi... Bu işin Hiç bir mazereti yok!

Ya hiç bir konuda anlaşamayın, ya da burda da anlaşın!...

Eğer bunu yapamıyorsanız beylik laflarla, timsah gözyaşları ile milleti oyalamayın!

 

Aslında siz de haksız sayılmazsınız...

Bunları gördüğümüz halde, bizler sizin bu halinizi desteklemeye devam ediyoruz.

Hatta sizi sizden daha fazla destekliyoruz...

Kraldan çok kralcıyız vesselam...

Dostlukla

30.06.2016

[email protected]