Denizli Haber - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (DESİAD) Başkanı Nuri Turgut ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

MÜSİAD’TAN DESİAD’A ZİYARET (2)

Yaz Yağmuruna Hazırlıksız Yakalanan Denizlililer Islanmaktan Kurtulamadı Yaz Yağmuruna Hazırlıksız Yakalanan Denizlililer Islanmaktan Kurtulamadı

İş dünyasının sorunlarının ele alındığı ve çözüm bulmak için birlikte çalışmanın önemli olduğunu belirten Başkan Nuri Turgut, ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi. DESİAD Başkanı Nuri Turgut, “Şehrimize katkı sağlamak, iş dünyasının sorunlarını çözmek için güç birliğinin öneminin farkındayız. Bu ziyaretin şehrimize önemli kazanımlar sağlayacağına inancımız tamdır. Farklı görüşler bizler için çok önemli ve fikir alışverişlerinin devamının gelmesi için DESİAD ailesi olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. MÜSİAD Başkanımız Engin Boyacı ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

MÜSİAD’TAN DESİAD’A ZİYARET (4)

MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Engin Boyacı, misafirperverliklerinden dolayı DESİAD ailesine teşekkürlerini sundu. Başkan Boyacı, “Denizli, sanayisi ile bilinen ve halkımız için bu sanayi kapısından ekmek kazancı olan bir şehir. Şehrimizin bu anlamda gelişmesi hepimizin ortak arzusudur. İş dünyasının sorunları ortak ve sorunların çözümleri için birlikteliğe ihtiyaç var” ifadelerine yer verdi.

MÜSİAD’TAN DESİAD’A ZİYARET (1)

Editör: Tahir Aygün