Denizli Haber - Sağlık Bakanlığına işçi alımı ilanı Resim Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin sürekli işçi alımı yapılacak.

Tan Tekstil, PAÜ Hastanelerine İkinci Ambulansını Bağışladı Tan Tekstil, PAÜ Hastanelerine İkinci Ambulansını Bağışladı

Adayların ilanlara Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresinden ulaşabilecekleri bildirilen ilanda, başvuruların, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 23-27 Şubat 2024 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacağı kaydedildi.

Sağlık Bakanlığının ihtiyaç duyduğu hizmet türlerinde/mesleklerinde alımların il düzeyinde karşılanması yoluna gidilecek. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından alınacak başvurularda her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir işyeri (çalıştırılacağı il) ve bir mesleğe başvuru yapacak.

Sürekli işçi kadrolarının meslek ve kadro sayısına göre dağılımı şu şekilde:

Sağlık Bakanlığının taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvurular, bugün Türkiye İş Kurumundan (İŞKUR) elektronik ortamda başladı.

S A G L I K B A K A N L I G I N A 8 B I N E L E M A N A L I N A C A K 1708676372

Editör: Tahir Aygün