Denizli Haber - Serinhisarlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKÜYAD) 28 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından ilk Yönetim Kurulu Toplantısını yaptı. Dernek Binasındaki toplantıya SEKÜYAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gebeş ile dernek organlarında görev alan tüm üyeler katıldı. Geniş katılımlı toplantıda dernek faaliyetleriyle ilgili bilgi veren  Başkan İbrahim Gebeş,  derneğin  Serinhisarlılık ruhunu güçlendirmek, yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştirmek amacıyla faaliyetlerine devam ettiğini belirtti. Başkan Gebeş, dernek olarak üniversite  öğrencilerine  maddi ve manevi  destek verdiklerini hatırlatarak, “Öğrencilerin başarı derecesine bakılmaksızın ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin üniversite (4 yıllık) okuyan öğrencilerimize Burs verilmektedir.

Geleneksel nohut ütme etkinliği geniş bir katılımla gerçekleşti Geleneksel nohut ütme etkinliği geniş bir katılımla gerçekleşti

Öğrencilerimize 8 ay müddetle ayda 50.000 bin olmak üzere 2023-2024 döneminde toplam 400.000 bin Burs verilmektedir. Amacımız 2024-2025 döneminde Burs ücretlerini arttırmayı hedefliyoruz. Bunun için üye sayımızı arttırmayı mevcut üyelerimizin de  aidatlarını günün şartlarına göre güncellemelerini bekliyoruz” dedi.

Toplantıda,  dernek olarak Serinhisar’ın kültür,  eğitim, sağlık ve  turizm alanında   gelişmesine    katkı sağlamak için yapılması planlanan faaliyetler görüşüldü.

Editör: Tahir Aygün