Denizli Haber - Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş’ın, fiziki yatırımlardan üst yapıya, eğitimden sağlığa, sosyal ve kültürel projelerden tarımsal ve hayvancılığa yönelik desteklere, ülkenin geleceği gençlerden, sportif alt yapı ve etkinliklere yönelik hazırladıkları projeler ilçede büyük beğeni topladı. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, sokak sokak gezen Kobaş’ı, gittiği her yerde de kalabalık vatandaş grupları karşılıyor. Vatandaşın, “Serinhisar için en doğru isim” dediği ve destek verdiği Kobaş’ta, “Vatandaşımızla birlikte Serinhisar’ımızın güçlü geleceğini oluşturmak, hak ettiği tüm yatırımları ardı ardına yapmak için el ele birlikte yürüyoruz. Vakit geldi” dedi.

“Serinhisar’ın geleceğini şekillendiriyoruz” Cemal Kobaş’tan Çiftçi Ve Üreticiye Destek Sözü “Serinhisar’ın geleceğini şekillendiriyoruz” Cemal Kobaş’tan Çiftçi Ve Üreticiye Destek Sözü

Whatsapp Image 2024 03 18 At 11.19.08

“DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Serinhisarlıların, hemşehrilerinin, gençlerin, esnafın verdikleri destekten, gittiği her yerde kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür eden Kobaş, “Hedefimiz Serinhisar. Niyetimiz, Serinhisar. Açıkça söylüyorum. Göreve geldiğimizde vatandaşımızın bize verdiği desteği, bizde gece gündüz demeden Serinhisar’ımız için çalışarak göstereceğiz. Gerçekten kaybedecek bir an bile zamanımız yok. Güzel ilçemizin beklediği çok şey var.  64 projemizi ve gelen taleplerle daha fazla hizmeti dönemimizde inşallah tamamlayacağız. Şehrin tüm sorunlarına merhem olacak, geleceğine güç katacak şekilde, yatırımları hayata geçireceğiz” dedi.

Editör: Tahir Aygün