Denizli Haber - Mesajında“Ülkücü Şehitlerimizin Her Biri Bayraktır, Vatandır, Cennet Vatanımızın İstiklal ve İstikbalidir” diyen Başkan Solak,  “ Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in kahraman neferleri Türk milletinin aleyhine kurgulanan hiçbir karanlık oyuna boyun eğmeyen, hiçbir tehdide diz çökmeyen iman erleridir. Milliyetçi Hareket; Kendilerine ihtiyaç duyulan her anda ortaya çıkarak millet ve vatan sevgisinin sınavını şehadet ve mahkûmiyet karşısında verebilmiştir. Şehit kanlarıyla filizlenmiş üç hilalimizin gölgesinde şahsiyet kazanan ilk fırsatta ise ihanet yüzünü açığa çıkaran, Ülkülerimizi, Ocağımızı söndürmek için sıraya girenler; şehitlerimizin aziz hatırası olan davamızın burcunda ve bizim nezdimizde ilelebet yok hükmündedir” ifadelerini kullandı.

“ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL”

Horzum “Elektrik zammı kabul edilemez, devlet fırsatçılık yapamaz” Horzum “Elektrik zammı kabul edilemez, devlet fırsatçılık yapamaz”

Şehitlerimizi ve kutlu mücadelelerini unutmanın asla mümkün olmadığını belirten Solak, “Unutursak eğer kanımız kuruyacaktır. Unutursak eğer kalbimiz çürüyecektir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve şehitlerimizden aldığımız bu kutlu emaneti Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin öncülüğünde şan ve şeref ile daima ileriye taşıyacağız. 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü’nde merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i, Ruhi Kılıçkıran'dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na tüm Ülkücü Şehitlerimizi ve Şehit Gün Sazak Bey’i rahmet ve minnetle anıyoruz. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun, ruhları şad olsun” diye konuştu.

Editör: Tahir Aygün