Denizli Haber- Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, ilçede çalmadık kapı, girmedik sokak, sıkmadık el bırakmadan çalışmalarına devam ediyor. Serinhisar’ın güçlü geleceğini oluşturmak, ilçenin hak ettiği tüm yatırımlara kavuşmasını sağlamak için vatandaştan destek isteyen Kobaş’ın açıkladığı 64 proje de büyük ilgi gördü. Serinhisar’a Yatağan’a bir de müjde açıklayan Kobaş, projeleri arasında yer alan ve yakından takip ettiği Yatağan Bıçakçılar Sanayi Sitesiyle ilgili müjde paylaştı.

Cemal Kobaş Yatağan İçi̇n Müjdeyi̇ Paylaşti (1)

“YERİ 30 YIL ÖNCE BELLİ OLDU , YOL AÇMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI”

Yatağan’a söz verdiği ve yeri belirlenen Yatağan Bıçakçılar Sitesinin yol oluşturma çalışmalarının da başladığını belirten Kobaş, gelişmeleri şu sözlerle ifade etti, “Yatağan’ımız neredeyse bin yıllık bir kültürü,  bıçakçılığı yaşatıyor. Yatağan, geleneksel yöntemlerin yanı sıra modern makinelerin de üretimde yer aldığı bıçakçılık merkezi haline gelmiş durumda. Yatağan ürünleri, hem yurt içinde hem de yurt dışında yoğun talep görüyor. Böylesi özel bir kültürümüzü gelecek nesillere aktarmak, sektörün üretimini kapasitesini artırmak, ek istihdam yaratmak için uzun zamandır takip ettiğimiz, her daim içinde rol aldığımız Yatağan Bıçakçılar Sanayi Sitesiyle ilgili önemli gelişmeleri yaşıyoruz. Yatağan’ın uzun yıllardır hayalini kurduğu modern bıçakçılar sitesi için yaptığımız girişimler sayesinde nihai hedefe ulaşmak üzereyiz.

Cemal Kobaş Yatağan İçi̇n Müjdeyi̇ Paylaşti (2)

Cemal Kobaş Serinhisar’da Gençlerin Kalbine Girdi Cemal Kobaş Serinhisar’da Gençlerin Kalbine Girdi

Yeri belirlenen ve en önemlisi Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından taslak planları onaylanan sanayi sitesinin yol açma, oluşturma çalışmaları da başladı. 24 adet 300 metrekare, 38 adet 150 metrekare olmak üzere toplam 62 üretimhanenin yer alacağı sanayi sitemiz için heyecanlıyız. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan’a ve Cumhur İttifakı Denizli Milletvekilimiz sayın Şahin Tin’e de verdikleri büyük desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Onlarında destekleriyle dönemimizde inşallah yatırımı biran önce tamamlamış olacağız. Sanayi Bakanlığının kredi desteğiyle de önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan Yatağan Bıçakçılar Sanayi Sitesinin tamamlanması, Yatağan’ımıza kazandırılması için dönemimizde gece gündüz demeden çalışacağız. Bıçakçılık sektörüne ve ilçe ekonomimize büyük katkı sağlayacak, Yatağan’ımızı bıçakçılık ve el aletleri sektöründe lider hale getireceğiz” dedi.

Cemal Kobaş Yatağan İçi̇n Müjdeyi̇ Paylaşti (4)

Editör: Tahir Aygün