2016 yılının sonuna yaklaşıyoruz.. Evet 1 yıl daha bitiyor. 2016 yılını tarih bir başka yazacak. 2016’dan kalan günlerin iyi geçmesini umuyorum.2017 planlamalarının yapıldığı bu günlerde umarım ki her şey gönlümüzce olur.

Bitirmekte olduğumuz 2016 yılı beklenmedik olaylarla tarih sayfalarında yerini alacak. Güçlü bir Türkiye, güçlü milleti gören şer odakları maalesef bunun engellemek için ellerinden geleni yapmaktadır. Komşularımızla olan sıkıntılar, Suriye’deki iç savaş , PKK-PYD ve DEAŞ  Terör örgütlülerinin Türkiye’yi sokmuş olduğu sıkıntılar hepimizin malumu. Ancak Türkiye bunların üstesinden gelecek güçlü bir devlettir. Asıl önemlisi de 15 Temmuz’u yaşadık. Umarız ki bu olayları bir daha hiçbir nesil yaşamasın.

Sorunlar böyle olunca yapmış olduğunuz planlamalar ve hesaplar değişiyor. 2015 yılı sonunda Rusya ile yaşanan Uçak Düşürme krizi, Doğu ve Güneydoğu da yaşanan terör olayları Ekonomin can damarlarını çok etkilemiştir.  Özelliklede Turizmi.

Türkiye’den Türkiye’ye baktığımızda yukarıda belirtmiş olduğum sıkıntıları görüyoruz. Global anlamada bakarsak Dünyada da bir sıkıntı içinde.  Her kaptan gemisini yüzdürmek için çok farklı yollara başvuruyor. Kendi insanını yaşatmak için başka inşaları yok edecek kadar . Hal böyle olunca Global Dünyanın sosyo -ekonomik  savaşı başlamış oluyor.

Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Dünya Türkleri iyi tanıyamamış”. 15 Temmuz gibi bir darbe teşebbüsü yaşamış Türkiye, sabahında hiç bir şey olmamış gibi işine gidebiliyor. Ekonominin çarkları milletiyle beraber darbeye çok güzel cevap veriyor. Bu durum Avrupa’yı  ve Dünyayı  çatlatır da patlatır da. 

Ne mutlu bize ki ; Türkiye tüm bu olumsuzluklara rağmen dimdik ayakta . Dünya üzerindeki cazibesini de devam ettiriyor. Evet Durmak yok . Ulaşılması gereken nereyse, yapılması gereken neyse Milletçe biz hazırız. Yeter ki bir olalım . Bu vatan bizim .

Çünkü ; UMUTLU OLMAMIZ GEREKTİREN ÇOK FAZLA ÖZELLİĞE SAHİP BİR ÜLKENİN İNSANLARIYIZ………….

Murat TAŞLICALI

Genel Müdür

Doğa Thermal HOTEL