Denizli Haber - Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, Serinhisar’ın üreterek büyüyen bir şehir olması noktasında tüm projeleri hazırladıklarını söyledi. Esnafa, küçük ve orta ölçekli üretim yapan atölye ve tesislere yönelik projeleri büyük beğeni toplayan Kobaş, tarımsal ve hayvansal üretime yönelik projeleri de ilgi gördü. Merkezden kırsal mahallelere adeta mekik dokuyan ve projelerini vatandaşlara bir bir anlatan Kobaş,  çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan üreticinin her daim yanında olacaklarının sözünü verdi.

“Serinhisar’ın Geleceğini Şekillendiriyoruz” Cemal Kobaş’tan Çiftçi Ve Üreticiye Destek Sözü (1)

Serinhisar’da Cemal Kobaş’a Sevgi Seli Serinhisar’da Cemal Kobaş’a Sevgi Seli

“ÇİFTÇİMİZİN, ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ”

Tek hedeflerinin her alanda büyüyen, güçlenen bir Serinhisar olduğunu belirten Kobaş, “İlçemizde hayvancılık bölgesi oluşturacağız. Projeyle birlikte canlanacak olan hayvancılık sektörü için gerekli koşullar sağlanarak, bölgemize hitap edecek bir hayvan pazarını ilçemize kazandıracağız. Hayvancılık bölgesi olarak belirlenen bölgemizin yol, su ve elektrik sorununu ortadan kaldırarak hizmete sunacağız. İlçemizde önemli bir yere sahip olan hayvancılarımız için gezer banyo projemizi hayata geçireceğiz. Küçükbaş hayvanların sağlığını ve refahını artırmak amacıyla gezer banyo sistemi ile hayvanların temizlenmesini, parazit kontrolünü sağlamayı ve genel sağlık durumlarını iyileştirmeyi amaçlıyoruz. İlçemizin gıda sektöründe önde gelen ceviz ve badem gibi değerli ağaç türlerinin üretimini artırmak ve bölgedeki tarım ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir fidanlık tesisi kuracağız. Kaliteli fidanların yetiştirerek, çiftçilerimize ücretsiz olarak destek sağlayacağız. Kocapınar bölgesinde kurmayı planladığımız soğuk hava tesisiyle, bölgede üretilen sebze ve meyvelerin güvenli bir şekilde depolanmasını ve muhafaza edilmesini sağlayacağız. Tarladan sofraya tedarik zincirinin verimli bir şekilde yönetilmesini sağlayarak ürünlerin raf ömrünü uzatacağız” dedi.

“Serinhisar’ın Geleceğini Şekillendiriyoruz” Cemal Kobaş’tan Çiftçi Ve Üreticiye Destek Sözü (4)

“KÖYLERDE UYGULAMA İMAR PLANI PROJESİ HAYATA GEÇECEK”

Kırsal mahallelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla önemli bir projeyi de hayata geçireceklerini belirten Kobaş, “Kırsal alanlarda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, çevre düzenini iyileştirmek, altyapıyı güçlendirmek ve sürdürülebilir kalkınmayı desteklemek amacıyla köylerde imar planı uygulamasını hayata geçireceğiz. İmar planı ile köylerdeki arazi kullanımını düzenleyerek, yerleşim alanlarını, tarım arazilerini, yeşil alanları ve altyapıyı belirleyerek doğalgazı da, bütün mahallelerimiz ile buluşturacağız” dedi.

“Serinhisar’ın Geleceğini Şekillendiriyoruz” Cemal Kobaş’tan Çiftçi Ve Üreticiye Destek Sözü (3)“Serinhisar’ın Geleceğini Şekillendiriyoruz” Cemal Kobaş’tan Çiftçi Ve Üreticiye Destek Sözü (2)

Editör: Tahir Aygün